خانه / اخبار تصویری / اطلاعیه ۱- ثبت نام آنلاین دانشجویان کارشناسی پیوسته (سوابق تحصیلی) بهمن ۹۹

اطلاعیه ۱- ثبت نام آنلاین دانشجویان کارشناسی پیوسته (سوابق تحصیلی) بهمن ۹۹

پذیرفته شده گرامی سلام، ضمن تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان، بدین وسیله به اطلاع می رساند جهت ثبت نام آنلاین و اخذ شماره دانشجویی از ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ لغایت  ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ به آدرس http://sad.mjdkh.ac.ir/regnewstudent/  بخش «ثبت نام دانشجویان جدید الورود» مراجعه نمایید. پس از گذراندن مرحله اول ثبت نام، حداکثر تا ۲۴ ساعت (البته تلاشمان این است که بلافاصله بعد از ثبت اولیه اطلاعات، اطلاعات بررسی و تائید شوند) بعد اطلاعات وارد شده شما توسط همکاران آموزش بررسی و تائید می شود. پس از آن می توانید با پرداخت شهریه ثابت (مبلغ ۸٫۶۰۹٫۸۸۰ ریال برای رشته های علوم انسانی و ۱۰٫۸۴۸٫۴۱۷ ریال برای رشته های فنی و مهندسی) شماره دانشجویی اخذ نمایید. بدیهی است بدون پرداخت شهریه ثابت امکان دریافت شماره دانشجویی و قطعی شدن ثبت نام وجود ندارد. در ادامه فهرست مدارک مورد نیاز برای ثبت تان آنلاین آمده است. در صورت هرگونه سئوال حد فاصل ساعت ۸ الی ۱۳:۳۰  با شماره ۳۳۳۴۵۳۷۲ شماره داخلی ۲۱۸ اداره آموزش و یا داخلی ۲۱۶ (خانم سلحشور، مسئول انفورماتیک آموزش)  تماس حاصل نمائید.

مدارک موردنیاز جهت ثبت نام (وضوح تصویر متناسب و فرمت jpg )

1. اسکن مدرک دیپلم
  2. اسکن صفحه اول کارت ملی