خانه / اخبار تصویری / اطلاعیه ۱- ثبت نام آنلاین دانشجویان کارشناسی ارشد مهر ۹۹

اطلاعیه ۱- ثبت نام آنلاین دانشجویان کارشناسی ارشد مهر ۹۹

پذیرفته شده گرامی سلام، ضمن تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان، بدین وسیله به اطلاع می رساند جهت ثبت نام آنلاین و اخذ شماره دانشجویی از ۱۳۹۹/۸/۷ لغایت  ۱۳۹۹/۸/۱۰ به آدرس http://sad.mjdkh.ac.ir  بخش «ثبت نام دانشجویان جدید الورود» مراجعه نمایید. پس از گذراندن مرحله اول ثبت نام، حداکثر تا ۲۴ ساعت (البته تلاشمان این است که بلافاصله بعد از ثبت اولیه اطلاعات، اطلاعات بررسی و تائید شوند) بعد اطلاعات وارد شده شما توسط همکاران آموزش بررسی و تائید می شود. پس از آن می توانید با پرداخت شهریه ثابت شماره دانشجویی اخذ نمایید. در ادامه فهرست مدارک مورد نیاز برای ثبت تان آنلاین آمده است. در صورت هرگونه سئوال حد فاصل ساعت ۸ الی ۱۳:۳۰  با شماره ۳۳۳۴۵۳۷۲ شماره داخلی ۲۳۳ اداره تحصیلات تکمیلی و یا داخلی ۲۱۶ (خانم سلحشور، مسئول انفورماتیک آموزش)  تماس حاصل نمائید.

مدارک موردنیاز جهت ثبت نام (وضوح تصویر متناسب و فرمت jpg و حجم حداکثر ۱۰۰ کیلو بایت)

1. اسکن مدرک کارشناسی (گواهی موفت یا دانشنامه)
  2. اسکن صفحه اول کارت ملی
  3. اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه توضیحات