خانه / اخبار تصویری / اطلاعیه ۱ – ثبت نام کارشناسی پیوسته با سوابق تحصیلی

اطلاعیه ۱ – ثبت نام کارشناسی پیوسته با سوابق تحصیلی

زمان آغاز و پایان ثبت نام متعاقبا اعلام خواهد شد.

پذیرفته شده گرامی سلام، ضمن تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاه خوزستان، بدین وسیله به اطلاع می رساند جهت ثبت نام آنلاین و اخذ شماره دانشجویی  به آدرسhttp://sad.mjdkh.ac.ir/  بخش «ثبت نام دانشجویان جدید الورود» مراجعه نمایید. در خصوص زمان رسمی آغاز کلاسها منتظر اطلاعیه ها مندرج در وبسایت موسسه باشید. ضمنا در اولین فرصت به عضویت کانال اطلاع رسانی گروه آموزشی خود در واتساپ در آیید. فهرست کانالهای ارتباطی گروه های آموزشی در انتهای این اطلاعیه آمده است. در صورت هرگونه سئوال با شماره ۳۳۳۴۵۳۷۲ شماره داخلی ۲۱۶ (خانم سلحشور، مسئول انفورماتیک آموزش) مورد نظر تماس حاصل نمائید.

مدارک موردنیاز جهت ثبت نام (وضوح تصویر متناسب و فرمت jpg و حجم حداکثر ۱۰۰ کیلو بایت)

• اصل یا گواهی موقت مدرک دیپلم (دیپلم نظام جدید معروف به ۶-۳-۳ و یا دیپلم فنی حرفه ای شاخه کار و دانش)
  • صفحات اول و دوم شناسنامه (به صورت صفحات مجزا)
  • کارت ملی
  • ریز نمرات دیپلم (مهردار و عکسدار)

توجه بسیار مهم

۱- با توجه به بخشنامه شماره ۲۲۱۴۴۶/۴۶۰ مورخ ۱۸/۱۰/۹۱ رئیس محترم مركز سنجش آموزش و پرورش همه پذيرفته شدگان مي بايست به همراه تصوير گواهي پیش دانشگاهي و يا گواهي پايان تحصیلات ت دوره دوم متوسطه خود به »دفاتر پيشخوان خدمات دولت« مراجعه و تائیديه يتحصیلي )ارزش تحصیلي( از اداره آموزش و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمايند و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند. همه پذيرفته شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالي محل تحصیل خود را در فرم »دفاتر پيشخوان خدمات دولت« اعلام نمايند.

۲- فرم ۶۰۲( گزارش كلي سوابق تحصیلي پايه هاي دهم تا دوازدهم( قابل دريافت از دبیرستان محل تحصیل با مهر و امضاي مدير دبیرستان را نیز تهیه و در زمان دریافت مدارک بصورت حضوری همراه خود داشته باشید.

اطلاعیه شماره ۲ پذیرفته شدگان سوابق تحصیلی-تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی پیوسته

اطلاعیه شماره ۲ پذیرفته شدگان سوابق تحصیلی-تمدید مهلت ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی پیوسته …