خانه / اخبار تصویری / آغاز انتخاب رشته براي شركت در گزينش رشته هاي تحصيلي آزمون سراسري مرداد ماه سال ۱۳۹۶

پيرو اطلاعيه مورخ ۱۸/۵/۹۶، به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام (داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۹۶ثبت نام                                                                                   نموده اند لاکن در جلسه آزمون غایب بوده‌اند و همچنين متقاضياني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام ننموده‌اند)، مي‌رساند ثبت‌نام و                                                                           انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي که پذيرش درآنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در سال                                                                        ۱۳۹۶ (موضوع قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مصوب ۹۲/۶/۱۰ مجلس محترم شوراي                                                                        اسلامي)، صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اينترنتي از روز پنجشنبه مورخ ۹۶/۰۵/۱۹ آغاز و در روز دوشنبه مورخ                                                                                      ۹۶/۰۵/۲۳ پايان مي‌پذيرد.

دفترچه راهنماي ثبت‌نام و جدول كدرشته محلهاي مربوط به پذيرش فوق در روز پنجشنبه مورخ ۹۶/۰۵/۱۹ بر روي پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان قرار گرفته است. لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و پس از پرداخت هزينه ثبت‌نام به مبلغ ۲۰۰٫۰۰۰ (دويست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي،  نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر ۱۵۰ كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

تكاليف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی

داوطلب‌ متقاضي‌ شركت‌ در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کتبی ديپلم) بايد يكايك‌ اقدامات‌ زير را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

۱- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

۲- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن.

۳- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان، براي تهيه كارت اعتباري به تعداد مورد نياز.

تبصره- با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال مي‌باشد، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و پرداخت مبلغ ۲۰۰٫۰۰۰ (دويست هزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري (شماره سريال ۱۲ رقمي) اقدام نمايند.

۴- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام.

۶- ثبت‌نام وانتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (۹۶/۰۵/۱۹ لغايت ۹۶/۰۵/۲۳).

۷- داشتن ديپلم دوره چهارساله متوسطه نظام قديم آموزش متوسطه و يا گواهينامه دوره پيش دانشگاهي كه حداكثر تا تاريخ ۳۱/۶/۹۶ اخذ شود و يا داشتن مدرك كارداني (فوق ديپلم) براي كليه متقاضيان الزامي مي باشد.

درباره ی علی بردیده

ثبت نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان