خانه / اخبار / جلسه معاون آموزشی وزارت عتف با معاونین آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزشی منطقه ۱۰

جلسه معاون محترم آموزشی وزارت عتف با معاونین آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزشی منطقه ۱۰ روز چهارشنبه ۲ خردادماه سال ۹۷ شمسی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر، آقای دکتر آهنچیان مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت عتف و خانم دکتر شمیرانی مدیر کل دفتر آموزشهای غیر دولتی به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد. در این جلسه معاونین آموزشی دانشگاه و موسسات آموزشی (دولتی و غیر دولتی) حضور داشتند. در این جلسه ضمن بررسی و ارائه استراتژی های کلان معاونت آموزشی وزارت عتف، دیدگاه ها و نقطه نظرات حاضرین به بحث گذاشته شد.

مراسم بزرگداشت روز معماری (نکوداشت مقام شیخ بهایی )

همایش روز معمار دوشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۹۷ با همکاری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان، سازمان …