خانه / اخبار / جلسه معاون آموزشی وزارت عتف با معاونین آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزشی منطقه ۱۰

جلسه معاون محترم آموزشی وزارت عتف با معاونین آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزشی منطقه ۱۰ روز چهارشنبه ۲ خردادماه سال ۹۷ شمسی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر، آقای دکتر آهنچیان مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت عتف و خانم دکتر شمیرانی مدیر کل دفتر آموزشهای غیر دولتی به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد. در این جلسه معاونین آموزشی دانشگاه و موسسات آموزشی (دولتی و غیر دولتی) حضور داشتند. در این جلسه ضمن بررسی و ارائه استراتژی های کلان معاونت آموزشی وزارت عتف، دیدگاه ها و نقطه نظرات حاضرین به بحث گذاشته شد.

مدارک لازم جهت پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته سال ۹۷

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی پیوسته سال ۱۳۹۷ بدینوسیله فهرست مدارک لازم جهت ثبت نام بشرح زیر …