خانه / آموزش / اطلاعیه شماره ۲- مدارک موردنیاز جهت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۷

اطلاعیه شماره ۲

مدارک موردنیاز جهت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۷

۱- اصل دانشنامه یا گواهی موقت دوره کارشناسی و ۲ سری تصویر آن

تبصره ‌۱- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره ۲- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۷/۰۳/۱۲ لغايت ۹۷/۰۳/۲۴) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ ۹۷/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه ۴۰ دفترچه راهنماي (شماره ۱) يا صفحه ۲۶۸ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌۲) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

۲-اصل دانشنامه و ۲ سری تصویر آن (مخصوص فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی ناپیوسته)

۳-یک سری تصویر ریزنمرات کارشناسی

۴-یک سری تصویر ریزنمرات کاردانی (مخصوص فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی ناپیوسته)

۵- ۳ سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه

۶- ۳ سری تصویر کارت ملی

۷- ۶ قطعه عکس جدید ۳*۴ با پس زمینه سفید

تبصره- ۱۲ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

۸- اصل و تصویر کارت پایان خدمت (در صورت وجود)

۹- معرفی‌نامه از ارگان مربوطه جهت استفاده از سهمیه‌ها

۱۰- پرینت کارنامه سلامت که توسط دانشجو می‌باید قبل از مراجعه حضوری برای ثبت‌نام در پایگاه http://portal.saorg.ir/physicalhealth تکمیل‌شده باشد.

د- تذكرات‌ مهم

۱ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

۲ـ معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

۳- نظر به اينكه در دستورالعمل ثبت‌نامي ارسالي به كليه دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۷ ابلاغ گرديده است تا از پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ارسالي از طرف داوطلبان به اين سازمان باشد) مي‌باشند، صرفاً ثبت‌نام موقت و مشروط بعمل آيد، لذا ضرورت دارد اين دسته از پذيرفته شدگان به دانشگاه محل قبولي خود مراجعه نموده و مدارك لازم مندرج در اين اطلاعيه را به آنجا ارائه نمايند تا ثبت‌نام موقت از آنان بعمل آمده و بررسي لازم در مدارك و مستندات ارائه شده صورت گيرد. داوطلباني كه داراي مغايرت معدل مي‌باشند مي‌بايست وضعيت نهايي خود را تا پايان آبان ماه از دانشگاه محل قبولي پيگيري نموده و از مراجعه به اين سازمان جداً خودداري نمايند. درصورت لزوم چنانچه در اين رابطه سوالي دارند مي‌توانند از طريق بخش پاسخگويي اينترنتي اين سازمان اقدام نمايند. بديهي است به مراجعات حضوري و هر نوع مكاتبه‌اي غير از سايت اين سازمان پاسخ داده نخواهد شد.

۴ـ از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ ۹۷/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «كان‌ لم‌ يكن» تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

تبصره: آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه كليه واحدهاي درسي آنان تا ۹۷/۰۶/۳۱ با موفقيت به اتمام برسد ولي زمان اعلام فراغت از تحصيل آنان به هر علت (به شرطي كه براي نيمسال اول سال تحصيلي ۹۸-۹۷ واحدي اخذ نكرده باشند و يا واحد درسي اخذ شده آنان به صورت معرفي به استاد باشد) تا تاريخ ۹۷/۰۹/۳۰ باشد، مي‌توانند با ارائه گواهي مربوط به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.

۵ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

زمان و مکان ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته سال ۹۷