خانه / آموزش / مدارک لازم جهت پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال ۹۷

مدارک لازم جهت پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال ۹۷

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۷ بدینوسیله فهرست مدارک لازم جهت ثبت نام بشرح زیر اعلام می گردد. لطفا جهت اطلاع از زمان و مکان ثبت نام به اطلاعیه شماره ۱ مراجعه نمایید.

• اصل مدرک کاردانی بهمراه ۴ سری تصویر آن
  • دانشجویانی که فاقد مدرک کاردانی می باشند جهت ثبت نام ، حتما فرم شماره ۷ موجود در سایت سازمان سنجش را که توسط دانشگاه فارغ التحصیلی مقطع کاردانی تایید شده است ( با قید معدل و تاریخ فراغت از تحصیل ) را تحویل نمایند.
  • ریزنمرات تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مقطع کاردانی
  • ۴ سری تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • ۴ سری تصویر کارت ملی پشت و رو
  • ۶ قطعه عکس ۴*۳ با جدید با رعایت موازین شرعی و آکادمیک
  • ۳ سری تصویر از کارت پایان خدمت و يا معافيت دائم و  یا  لغو معافیت تحصیلی
  • پرینت کارنامه سلامت جسم و روان و تحویل هنگام ثبت نام
  • نحوه ثبت نام در کارنامه سلامت جسم و روان:ابتدا وارد سایت https://portal.saorg.ir/mentalhealth/ شده و اطلاعات لازم را وارد نمایید اسکن مدارک شناسنامه ، کارت ملی ، عکس جهت ثبت نام در کارنامه سلامت جسم و روان موردنیاز می باشد . و در نهایت کارنامه سلامت جسم و روان را چاپ نمایید و هنگام ثبت نام تحویل دهید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

۲۳ شهریورماه ۱۳۹۷