خانه / آموزش / مدارک لازم جهت پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته سال ۹۷

مدارک لازم جهت پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته سال ۹۷

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی پیوسته سال ۱۳۹۷ بدینوسیله فهرست مدارک لازم جهت ثبت نام بشرح زیر اعلام می گردد. لطفا جهت اطلاع از زمان و مکان ثبت نام به اطلاعیه شماره ۱ مراجعه نمایید.

• ۵ سری تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • ۵ سری تصویر  کارت ملی پشت و رو
  • ۶ قطعه عکس ۴*۳ با رعايت اصول اسلامي و آکادمیک
  • اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی بهمراه ۵سری تصویر از هریک
  • اصل ریزنمرات دیپلم(عکسدار) وممهور به مهر دبیرستان بهمراه ۵ سری تصویر از هریک
  • اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی(عکسدار)وممهور به مهر پیش دانشگاهیبهمراه ۵سری تصویر از هریک
  • رسید پستی تاییدیه تحصیلی
  • کارت پایان خدمت جديد و يا معافيت دائم جديد   یا  لغو معافیت تحصیلی بهمراه تصویر از هریک
  • تصویر دفترچه خدمات درمانی/ تامین اجتماعی
  • پرینت کارنامه سلامت جسم و روان و تحویل هنگام ثبت نام
  • نحوه ثبت نام در کارنامه سلامت جسم و روان:ابتدا وارد سایت https://portal.saorg.ir/mentalhealth/ شده و اطلاعات لازم را وارد نمایید اسکن مدارک شناسنامه ، کارت ملی ، عکس جهت ثبت نام در کارنامه سلامت جسم و روان موردنیاز می باشد . و در نهایت کارنامه سلامت جسم و روان را چاپ نمایید و هنگام ثبت نام تحویل دهید.

توجه مهم :

چنانچه فاقد مدرک پیش دانشگاهی می باشید ، لازم است در زمان ثبت نام نامه ای از دبیرستان به همراه داشته باشید که درآن قید شده باشد نامبرده تا ۱۰/۰۷/۹۷ مدرک پیش دانشگاهی خود را ارائه خواهد داد. ( تاریخ فارغ التحصیلی الزاما ۳۱/۰۶/۹۷ باشد)

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

۲۳ شهریورماه ۱۳۹۷