خانه / آموزش / اطلاعیه شمارخ ۳- تمدید زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته سال ۹۷

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته سال ۱۳۹۷ بدینوسیله به اطلاع می رساند نظر به استقبال گسترده مراجعه کنندگان، زمان ثبت نام حضوری و تحویل مدارک در روزهای شنبه ۹۷/۶/۳۱  و یکشنبه ۹۷/۷/۱ تمدید گردید. فرآیند ثبت نام از ساعت ۸:۳۰ صبح (بدون توجه به ترتیب حروف الفبا) آغاز و تا  ساعت ۱۴ ادامه خواهد داشت. محل ثبت نام سالن ورزشی ولایت واقع در ضلع جنوبی مجتمع آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان در نظر گرفته شده است. ضمنا برای آگاهی از مدارک مورد نیاز ثبت نام به اطلاعیه شماره ۲ مندرج در پایگاه mjdkh.ac.ir مراجعه فرمایید.

کسب رتبه سوم جشنواره ملی قرآن دانشجویان توسط دانشجوی جهاددانشگاهی خوزستان

الهه بارونی‌نژاد دانشجوی رشته حسابداری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان توانست رتبه سوم بخش …