خانه / پیام رئیس دانشگاه / رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید پیامی به شرح زیر صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
«اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»
با گرامیداشت یاد شهدای دشت خونین کربلا به ویژه سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، فرارسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصيلي جديد را به دانشجويان تلاش‌گر، استادان فرهيخته و كاركنان محترم مراكز آموزش عالي به‌ويژه جهادگران جهاددانشگاهي استان خوزستان صميمانه تبريك مي‌گويم.
“دانشگاه مبدا همه تحولات است”؛ اين سخن امام خميني (ره) به‌راستي جاي تامل و تفكر دارد. جامعه‌اي كه دانشگاه تحول‌آفرين داشته باشد، قطعا جامعه‌اي رو به جلو خواهد بود و به‌عكس، آنجا كه دانشگاه منفعل بوده و از جامعه تاثير پذيرفته است، شاهد ايستايي و سكون بوده‌ايم.
در سال‌هاي پس از انقلاب شکوهمند اسلامي، تحولات چشم‌گيري در بخش آموزش عالي را شاهد بوده‌ايم و افزايش دانش آموختگان نظام آموزش عالی توسعه علمي كشور را به دنبال داشته است. جهاددانشگاهي نيز در سال‌هايي كه با افزايش جمعيت دانشجويي و نياز به توسعه آموزش عالي در كشور مواجه بوديم، به اين عرصه ورود كرد و در ابتدا موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان در سال ۱۳۷۴ و سپس مركز آموزش عالي علمي كاربردي جهاد دانشگاهي خوزستان را در سال ۱۳۷۷ راه اندازی کرد. در حال حاضر این دو مرکز به عنوان بزرگ‌ترین مراکز آموزش عالی استان خوزستان در حوزه آموزش عالی غیرانتفاعی و علمی کاربردی شناخته می شوند. فعاليت اين دو مجموعه علمي و پژوهشي نقش مهمي در ارتقاء وضعيت علمي، پژوهشي و فرهنگي استان خوزستان داشته است. امروز دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور به پختگي لازم رسيده‌اند و بستر مورد نياز براي پرورش استعدادهاي علمي را در اختيار دارند. در چنين شرايطي لازم است در زمينه مدرك‌گرايي و تغيير نگرش جامعه در اين خصوص، حل مقوله اشتغال دانش‌آموختگان و همچنين تقويت انگيزه دانشجويان اقدامات موثري در كشور انجام شود. نسل جوان جامعه بايد بداند كه سال‌هاي جواني در حال گذر است و با بهره برداری از این فرصت استثنایی، بايد در مسير توسعه كشور و رشد علمي خود، گام بردارند.
دانشجويان عزيز بايد فرصت تحصيل را غنيمت شمرده، از شرايط و امكانات موجود نهايت بهره را برده و با هدف رشد فكري و فرهنگي خود و همچنين رشد علمي و پژوهشي ايران عزيز، نهايت تلاش خود را به‌كار گيرند. بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌های بی دریغ استادان، دانشجویان و کارکنان موسسه آموزش عالي و مركز آموزش عالي علمي كاربردي جهاد دانشگاهي خوزستان در طول سال تحصيلي گذشته تشکر و قدردانی نمایم و امیدوارم در سال تحصیلی جدید را با سربلندی و کسب موفقیت‌های روزافزون آغاز نمایند. در پایان ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس، ياد شهداي جهاد علمي، به‌ويژه شهداي جهاددانشگاهي را گرامي مي‌دارم و امیدوارم دانشگاهیان عزيز جهاددانشگاهي خوزستان ادامه دهنده راه این شهیدان سرفراز باشند ان شاالله.

درباره ی sahifa