خانه / آموزش / اطلاعیه شماره۲- مراحل ثبت نام با سوابق تحصیلی ویژه بهمن ۱۳۹۷

اطلاعیه شماره۲- مراحل ثبت نام با سوابق تحصیلی ویژه بهمن ۱۳۹۷

اطلاعیه شماره ۲

کلیه متقاضیان پذیرش بهمن ۹۷ صرفاً با سوابق تحصیلی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان می‌توانند از روز شنبه ۹۷/۱۰/۲۹ لغایت چهارشنبه ۹۷/۱۱/۱۰با در دست داشتن مدارک زیر از ساعت ۹ صبح الی ۱۴ به کتابخانه موسسه واقع در طبقه اول ساختمان شماره یک مراجعه نمایند.

نکات و تذکرات مهم

• ثبت‌نام متقاضیان به معنی پذیرش قطعی ایشان نبوده و ملاک پذیرش رتبه‌بندی متقاضی بر اساس اولویت علمی (معدل کتبی دیپلم) است که توسط موسسه این اولویت‌بندی انجام و توسط سازمان سنجش کنترل می‌شود.
  • موسسه هیچ‌گونه تأثیری بر قطعی شدن پذیرش متقاضی نداشته و فهرست قطعی پذیرفته‌شدگان توسط سازمان سنجش اعلام می‌شود. البته بعد از اولویت‌بندی علمی دانشجویان توسط موسسه ایشان به‌صورت مشروط با تکمیل فرم تعهد از پذیرفته‌شدگان مشروط در مرحله تکمیل ظرفیت ثبت‌نام خواهند شد.
  • داشتن مدرک دیپلم نظام قدیم (چهارساله) یا پیش‌دانشگاهی الزامی است. ضمن حداکثر مهلت اخذ مدرک پیش‌دانشگاهی ۳۰/۱۱/۱۳۹۷ تعریف‌شده است.
  • حداکثر ظرفیت پذیرش در هر رشته محدود است. چنانچه تعداد متقاضیان بیش از ظرفیت مجاز باشد ابتدا اولویت‌بندی علمی صورت گرفته و چنانچه افرادی مازاد بر ظرفیت باقی بمانند، می‌توانند برای مهر ۹۸ متقاضی پذیرش در موسسه باشند.
  • چنانچه متقاضی قبلاً در فهرست پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال ۹۷ (مرحله شهریور، تکمیل ظرفیت و یا نیمه‌متمرکز) باشند، در صورت ثبت‌نام و ادامه تحصیل قبولی قبلی ایشان لغو خواهد شد.

مدارک ثبت‌نام

• خرید کارت اعتباری از سایت سنجش که توسط کافی‌نت موسسه در محل اخذ مدارک امکان‌پذیر است
  • ۱ سری تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • ۱ سری تصویر  کارت ملی پشت‌ورو