خانه / اخبار تصویری / پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون از طریق آیین نامه استعداد درخشان سال تحصیلی ۹۸۹۹-۱

موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان از بین دانشجویان حائز شرایط آیین نامه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد گرایش های مهندسی عمران سازه، عمران ژئوتکنیک، مهندسی معماری، مهندسی برق سیستم های قدرت و مهندسی کامپیوتر نرم افزار برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸۹۹ دانشجو می پذیرد. دانشجویانی که شرایط این آیین نامه را دارند می توانند از تاریخ ۱۱-۳-۹۸ لغایت ۲۰-۴-۹۸ به اداره آموزش مراجعه نمایند. در ادامه آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان ضمیمه شده است. لطفا ابتدا مفاد آن را بدقت مطالعه نموده و چنانچه واجد شرایط هستید اقدام نمایید. برای آشنایی با مفاد آیین نامه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال ۹۸-۹۹ اینجا کلیک نمایید.