خانه / اخبار تصویری / قابل توجه دانشجویانی که بصورت مشروط در مهر ۹۷ و تکمیل ظرفیت بهمن ۹۷ براساس سوابق تحصیلی ثبت نام کرده اند

دانشجویانی که بصورت مشروط در تکمیل مهر و تکمیل ظرفیت بهمن ۹۷ ثبت نام کرده اند چنانچه بهر دلیل نتوانسته اند درمهلت مقرر مدرک پیش دانشگاهی خود را ارائه نمایند (مثلا فارغ التحصیلی ایشان خرداد یا تیرماه ۹۸ باشد)، از آنجائیکه قبولی ایشان باطل می گردد، حداکثر تا ۲۴ تیرماه مهلت دارند نقص مدرک خود را برطرف نموده و مدرک مورد نظر را به اداره آموزش موسسه تحویل نمایند در غیر اینصورت لازم است مجددا در فرآیند ثبت نام با سوابق تحصیلی سال ۹۸ از طریق لینک زیر در همان رشته ای که مشغول به تحصیل هستند ثبت نام نمایند. این قابلیت وجود دارد که اگر در همان رشته قبول شدند، واحدهای نیمسال ۱ و ۲ ایشان تطبیق داده شود. بدیهی است موسسه هیچگونه مسئولیتی در قبال قبولی متقاضیان در مهر ۹۸ نخواهد داشت و کلیه فرآیند ثبت نام و قبولی ایشان بر عهده سازمان سنجش و آموزش کشور است.