خانه / اخبار تصویری / اعمال سقف تعداد درس قابل حذف یا اضافه در انتخاب واحد نیمسال ۹۸۹۹-۱

اعمال سقف تعداد درس قابل حذف یا اضافه در انتخاب واحد نیمسال ۹۸۹۹-۱

بدینوسیله متن مصوبه شماره ۲ مربوط به ۸۰ امین جلسه شورای آموزشی به مورخ ۳-۴-۹۸ جهت اطلاع دانشجویان کلیه وردی ها ومقاطع اعلام می گردد. بدیهی است این مصوبه برای حذف و اضافه نیمسال ۱ سال تحصیلی۹۸۹۹ اجرا شده و مسئولیت عدم توجه به آن بر عهده دانشجوست :

نظر به نابسامانی‌های ایجادشده در ترم‌های قبلی در خلال انتخاب واحد و حذف و اضافه مصوب شد از نیمسال ۱ سال تحصیلی ۹۸۹۹ هر دانشجو در خلال حذف و اضافه صرفاً بتواند ۲ درس را حذف و یا اضافه نماید. در این خصوص محدودیتی ازنظر تعداد واحد هر درس وجود نخواهد داشت.

۲ دیدگاه

1. در جریانید که موقع انتخاب واحد نصف دروس ارائه نمیشن، و ما بر اساس همون نصفه ارائه شده انتخاب واحد میکنیم؟یا اینکه ظرفیت ها به محض فرا رسیدن زمان انتخاب واحد پر میشن و منتظر حذف و اضاف میمونیم؟ میدونید وقتی بقیه دروس ارائه بشن یا سکشن جدید با ظرفیت خالی ارائه بشه ممکنه زمانشون به برنامه ما و یا انتخاب واحدی که کرده بودیم نخوره و مجبور بشیم کل برنامه رو تغییر بدیم با حذف و اضافه چندین درس؟ اگر این ها رو میدونید،همه دانشجویان ممنون میشن که بدونن چه راه حلی برای این مشکل ها دارید؟ تا قبل از شروع انتخاب واحد این ترم حق ماست که در جریان این راه حل باشیم.

• سلام
      نظر سازنده و بسیار مهم شما را خواندم انشالله برنامه ریزی گروه ها به گونه ای است که بهترین روند انتخاب واحد را داشته باشیم. همچنان با ما در ارتباط باشید
      نوید سیاه پلو، دکترای تخصصی عمران
      معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی