خانه / اخبار تصویری / ثبت نام بدون آزمون کارشناسی پیوسته بهمن ۹۸(سوابق تحصیلی)

ثبت نام بدون آزمون کارشناسی پیوسته بهمن ۹۸(سوابق تحصیلی)

موسسه آموزش عالی جهادداتشگاهی خوزستان برای نیمسال بهمن ۹۸ ازبین علاقه مندان براساس سوابق تحصیلی در رشته های زیر دانشجو می پذیرد.

۱- كليه متقاضيان مي‌بايست داراي گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي (نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي)، يا ديپلم نظام آموزشي جديد ۳-۳-۶ ، يا مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده و يا حداكثر تا تاريخ ۹۸/۰۶/۳۰ نسبت به اخذ مدرك مربوط اقدام نمايند. بديهي است فارغ‌التحصيلان در مدارك فوق تا تاريخ ۹۸/۱۱/۳۰ در صورت امكان شروع به تحصيل از سوي دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي مربوط، براي نيمسال دوم سال تحصيلي ۹۹-۹۸ مي‌توانند در اين مرحله متقاضي ثبت‌نام شوند.

تبصره: دارندگان ديپلم فني و حرفه‌اي و كاردانش نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي‌باشند حق ثبت‌نام در اين مرحله را ندارند.

۲- كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان اعلام شده مدارك خود را براي بررسي به موسسه ا تحويل نمايند. پس از بررسي مدارك درصورت داشتن شرايط از داوطلب فرم تعهد (براي جلوگيري از ثبت مشخصات داوطلب در چند رشته‌محل و يا چند موسسه) اخذ خواهد شد.

۳- كليه داوطلبان مي‌بايست پیش از مراجعه بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۳۰۰۰۰۰ (سیصد هزار ریال ) از طريق واریز به شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۱۱۴۷۶۰۸۹۳۸ اقدام نموده و رسید واریز را همراه داشته باشند.

نكته: كليه متقاضيان لازم است از پيش‌نويس تقاضانامه ثبت‌نام در اين مرحله را كه در لينك ذيل اين اطلاعيه قرار گرفته است پرينت تهيه نموده و پس از تكميل به موسسه آموزش عالي ارائه نمايند.

۴- داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طريق جدولی که در بالا آمده است در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

۵- كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

۶- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي كه به آن مراجعه داشته‌اند) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان بصورت مشروط خواهد بود.

۷- در صورت پذيرش نهايي داوطلبان در اين مرحله، قبولي قبلي آنان « لغو» و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و چنانچه داوطلبان متقاضي، در دوره‌هاي روزانه مندرج در اين اطلاعيه پذيرفته شوند، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق انتخاب رشته‌هاي دوره روزانه را در آزمون سراسري سال بعد (۱۳۹۹) نخواهند داشت.

مدارك مورد نياز:

۱- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

۲- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام آموزشي جديد ۳-۳-۶ با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.

۳- اصل و يا گواهي مدرك پيش‌دانشگاهي براي داوطلبان نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

۴- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.

۵- اصل شناسنامه و ۲ برگ كپي ازتمام صفحات آن.

۶- اصل كارت ملي و ۲ برگ كپي از پشت و روي آن.

۷- شش قطعه عكس ۴×۳ تهيه شده در سال جاري.

۸- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست بعد از ثبت‌نام مشروط در موسسه آموزش عالي به همراه تصوير ديپلم نظام قديم يا نظام جديد آموزشي و يا گواهي پيش‌دانشگاهي خود، به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به موسسه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مركز/واحد آموزشي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.