خانه / اخبار تصویری / مدارک و محل ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۸

مدارک و محل ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۸

موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان ضمن تبریک به پذیرفته شده گان کارشناسی ارشد مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سال ۹۸ بدین وسیله به اطلاع می رساند ثبت نام در روزهای یکشنبه ۱۰ و دوشنبه ۱۱ آذرماه از طریق مراجعه حضوری به آدرس ذیل امکانپذیر است :

۱- محل ثبت نام : دانشکده تحصیلات تکمیلی (طبقه دوم مجموعه آموزشی-ورزشی ولایت)، اداره تحصیلات تکمیلی موسسه، ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰

ذكرات مهم:

۱- كليه پذيرفته شدگان به شرط اخذ مدرك تحصيلي حداكثر تا تاريخ ۹۸/۰۶/۳۱، مجاز به ثبت نام و ادامه تحصيل در رشته قبولي خود مي‌باشند.

تبصره: آن دسته از پذيرفته شدگاني كه پذيرش كدرشته محل قبولي آنها در اين مرحله براي نيمسال دوم سال تحصيلي ۹۹-۹۸ (بهمن‌ماه) باشد مي‌توانند مدرك كارشناسي خود را حداكثر تا تاريخ ۹۸/۱۱/۳۰ ارائه نمايند و در غيراين صورت از آنان ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و قبولي آنان لغو خواهد شد.

۲- پذيرفته شدگان مندرج در اين اطلاعيه كه قبلاً در يكي از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در رديف پذيرفته شدگان نهايي قرار گرفته‌اند مطابق ضوابط قبولي قبلي آنان لغو گرديده و مي‌بايست منحصراً در رشته قبولي جديد به تحصيل بپردازند. ضمناً اين دسته از داوطلبان لازم نيست از محل قبولي قبلي خود انصراف دهند، بلكه با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و توسط موسسه محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه، مدارك ثبت نامي افراد از محل قبولي قبلي آنان درخواست مي‌گردد.

۳- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته شده نهايي در دوره‌هاي روزانه به همراه اين اطلاعيه در سايت اينترنتي اين سازمان درج گرديده، حتي در صورت عدم ثبت نام در محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه و يا انصراف قطعي از كدرشته محل قبولي، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ را ندارند.

۴- كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند. بديهي‌است عدم مراجعه بموقع پذيرفته شدگان در تاريخهاي تعيين شده به منزله انصراف از تحصيل در كد رشته محل ذيربط تلقي مي‌گردد.

مدارک ثبت نام :

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

۱- اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌۱- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره ۲- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۸/۰۴/۱۹ لغايت ۹۸/۰۴/۲۵) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ ۹۸/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه ۴۳ دفترچه راهنماي (شماره ۱) يا صفحه ۳۲۳ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌۲) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره ۳- بر اساس‌ مصوبه‌ جلسه ۳۶۸ مورخ ‌۷۴/۱۱/۰۳ شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مراكز فوق دوره ‌سطح ‌۲ را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ ۹۸/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شركت‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از داوطلبان‌ بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

تبصره ۴- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي ورودي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۹۲/۰۴/۱۵ شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۹۲/۰۵/۲۸ توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

تبصره ۵: براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ مورخ ۹۴/۰۸/۲۶ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كليه دارندگان مدرك معادل ضمن خدمت فرهنگيان كه طي سال‌هاي ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌هاي مذكور راه يافته‌اند، حسب مورد از تسهيلات مصوبه شماره 2/77633 مورخ ۹۴/۰۵/۲۸ براي ادامه تحصيل در مقاطع رسمي بالاتر برخوردار مي‌شوند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نموده‌اند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش ‌عالي محل فارغ‌‌التحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.

۲ – اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

۳ – شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

تبصره- 12 قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

۴ – مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال ۱۳۹۸ كند (براي‌ برادران‌).

۵- حكم‌ مرخصي‌ سالانه‌ يا موافقت‌ كتبي‌ و بدون‌ قيد و شرط سازمان‌ متبوع‌ براي‌ كارمندان‌ دولت

۶- داوطلباني كه با استفاده از سهميه‌ ايثارگران و يا رزمندگان پذيرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام نيازي به ارائه تائيديه سهميه ثبت‌نامي از سوي ارگان ذيربط ندارند و ملاك تائيد سهميه آنان همان عنوان سهميه درج شده در فايل قبولي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي‌باشد.

۷- اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان به شماره  21/77897 مورخ  93/05/05 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

نتایج نهایی انتخابات انجمن های علمی

انجمن علمی زبان اعضاء اصلی آقای محمد عرفانی آوازی آقای نیما نوروز زاده قوچانی آقای …