خانه / اخبار تصویری / لیست شماره دانشجویی ورودی های بهمن ۹۸-کارشناسی پیوسته

لیست شماره دانشجویی ورودی های بهمن ۹۸-کارشناسی پیوسته

دانشجویان محترم

ضمن عرض خیر مقدم به شما و قبولی تان در کارشناسی پیوسته مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ۹۸، بدین وسیله فهرست شماره های دانشجویی اختصاص یافته از لینک زیر قابل دریافت است. برای ورود به پروفایل خود از روش زیر استفاده نمایید :

• ورود به سامانه آموزشی به آدرس http://sad.mjdkh.ac.ir/
  • یوزر : شماره دانشجویی
    • پسورد : کد ملی (شماره شناسنامه)
  • ضمنا لازم است حداقل ۸۰۰۰۰۰۰ ریال را بعنوان شهریه ثابت نمیسال جاری از طریق درگاه الکترونیک موجود در پروفایل خود پرداخت نمایید. این شهریه غیر قابل برگشت است. برای پرداخت شهریه طبق روال زیر عمل نمایید:

1. از منوی شهریه گزینه پرداخت الکترونیک را انتخاب نمایید
    2. در قسمت مبلغ ۸٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال را وارد نموده و سپس با یکی از کارت های متصل به شتاب هزینه را پرداخت نمایید.

توجه :در صورت پرداخت شهریه با موفقیت موسسه برنامه کلاسی شما را ظرف ۴۸ ساعت بعد ثبت خواهد نمود. در غیر این صورت به منزله انصراف خواهد بود.

در ادامه و با توجه به تعداد واحد اخذ شده از طرف گروه آموزشی، شهریه متغیر نیز به حساب شما منظور خواهد شد. می توانید برای بهره مندی از مزایای وام صندوق رفاه سازمان امور دانشجویان و وام قرض الحسنه جهاددانشگاهی با شماره ۳۳۳۴۵۳۷۲ داخلی ۲۳۸ (خانم مجدالدین) تماس بگیرید. همچنین در اولین فرصت به عضویت کانال تلگرام آموزش موسسه به آدرس mjdkh_ac_ir در آیید. در صورت هرگونه سئوال با شماره ۳۳۳۴۵۳۷۲ داخلی ۲۲۳تماس حاصل نمائید.

برای دریافت لیست اینجا کلیک نمائید.

ولادت با سعادت حضرت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار فرخنده باد