خانه / اخبار تصویری / اطلاعیه شماره ۱ پذیرفته شدگان کاردانی پیوسته ۱۳۹۹

اطلاعیه شماره ۱ پذیرفته شدگان کاردانی پیوسته ۱۳۹۹

پذیرفته شده گرامی سلام، ضمن تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاه خوزستان، بدین وسیله به اطلاع می رساند جهت ثبت نام آنلاین و اخذ شماره دانشجویی بین تاریخ های ۲۱ مهرماه لغایت ۲۳ مهرماه ۱۳۹۹ به آدرسhttp://sad.mjdkh.ac.ir/  بخش «ثبت نام دانشجویان جدید الورود» مراجعه نمایید. در خصوص زمان رسمی آغاز کلاسها منتظر اطلاعیه ها مندرج در وبسایت موسسه باشید. ضمنا در اولین فرصت به عضویت کانال اطلاع رسانی گروه آموزشی خود در واتساپ در آیید. فهرست کانالهای ارتباطی گروه های آموزشی در انتهای این اطلاعیه آمده است. در صورت هرگونه سئوال با شماره ۳۳۳۴۵۳۷۲ شماره داخلی ۲۱۶ (خانم سلحشور، مسئول انفورماتیک آموزش) مورد نظر تماس حاصل نمائید.

مدارک موردنیاز بصورت اسکن شده جهت ثبت نام (وضوح تصویر متناسب و فرمت jpg و حجم حداکثر ۱۰۰ کیلو بایت)

• اصل یا گواهی موقت مدرک دیپلم (دیپلم نظام جدید معروف به ۶-۳-۳ و یا دیپلم فنی حرفه ای شاخه کار و دانش)
  • صفحات اول و دوم شناسنامه (به صورت صفحات مجزا)
  • کارت ملی