خانه / اخبار تصویری / انعقاد تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری استان خوزستان

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری استان خوزستان

تفاهم نامه اجرای طرح دستیار فناوری امروز دوشنبه دوم خردادماه به امضا دکتر سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و دکتر محمد راضی جلالی، رییس پارک علم و فناوری استان رسید.
به گزارش ایسنا، براساس این تفاهمنامه دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان از مزایای طرح دستیار فناوری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهره مند می شوند.
مهارت آموزي به دانشجويان جهت ورود به بازار كار، ارتقاء توان اشتغالپذيري دانشجويان و بهبود موقعيتهاي شغلي به محض فارغ التحصيلي، کسب درآمد دانشجويان و كمك به تأمين هزينه هاي تحصیلی، افزايش اثربخشي فارغ التحصيلان در داخل كشور و جلوگيري از خروج نخبگان، تعميق يادگيري و افزايش اثربخشي آموزش دانشگاهي با به كارگيري مفاهيم آموخته شده و افزايش غناي رزومه دانش آموختگان با اختصاص دادن گواهي دستياري فناوري به آنها از جمله اهداف این طرح به شمار می رود.
دانشجویان علاقمند به شرکت در این طرح می توانند مطابق برنامه زمانبندی که بزودی از طرف معاونت پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان اطلاع رسانی خواهد شد، نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام نمایند. در مرحله اول لازم است کلیه متقاضیان بهره مندی از مزایای این طرح در سامانه دستیاری به آدرس https://www.parkintern.ir/ ثبت نام نمایند. در ادامه و براساس تاریخ های اعلامی از طرف معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای ثبت نام شدگان جهت تکمیل مراحل و معرفی به پارک علم و فناوری استان خوزستان فراخوانی اطلاع رسانی خواهد شد.

انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد مهر ۱۴۰۱